Supa Imperiala cu galuste

de Miha in Supe, 12 Sep 2009 | 5680 vizualizari

 

by Diamond

 

INGREDIENTE

  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • Pentru supa avem nevoie de:
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Imperiala cu galuste:

Galuste:

Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.Se adauga untul moale,apoi faina amestecata cu gris.Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora.

Ca sa fiu sigura de reusita supei :)) si de faptul ca vor manca cu pofta,i-am implicat si pe pitici la decupat stelute.

Supa:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Galustele se pun in supa fierbinte si se fierb cateva minute.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Imperiala cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Oana 1

10.10.2009, 22:50

Miha, am facut ieri supica, galustile au fost super bune, bineinteles decupate de Vlad in stelute si floricele

Miha 1

10.10.2009, 23:20

Pupa mama baiat gospodar!

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:17

arata minunat

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa imperiala de curcan