Supa Imperiala cu galuste

de Miha in Supe, 12 Sep 2009 | 3424 vizualizari

 

by Diamond

 

INGREDIENTE

  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • Pentru supa avem nevoie de:
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Imperiala cu galuste:

Galuste:

Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.Se adauga untul moale,apoi faina amestecata cu gris.Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora.

Ca sa fiu sigura de reusita supei :)) si de faptul ca vor manca cu pofta,i-am implicat si pe pitici la decupat stelute.

Supa:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Galustele se pun in supa fierbinte si se fierb cateva minute.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa Imperiala cu galuste 7558
retete culinare - Supa Imperiala cu galuste 7559
retete culinare - Supa Imperiala cu galuste 7560
retete culinare - Supa Imperiala cu galuste 7561
retete culinare - Supa Imperiala cu galuste 7562
retete culinare - Supa Imperiala cu galuste 7563

COMENTARII (15)

Oana 1

10.10.2009, 22:50

Miha, am facut ieri supica, galustile au fost super bune, bineinteles decupate de Vlad in stelute si floricele

Miha 1

10.10.2009, 23:20

Pupa mama baiat gospodar!

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:17

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D