Supa italiana cu legume si cascaval afumat

de Sylvia in Supe, 22 Noi 2013 | 3665 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de aromata , perfecta pentru zilele de iarna ce urmeaza. Daca doriti sa o faceti in varianta de post adaugati supa de legume si cascaval vegetal , cred ca este la fel de buna .

 

INGREDIENTE

  • 2 litri de fond/supa de pui,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei de masline,
  • o ceapa alba,
  • 2 tije de telina,
  • un ardei rosu,
  • o cutie de boabe de fasole alba,
  • o mana de boabe de mazare,
  • sare, piper,
  • putin cascaval afumat ( pecorino am pus eu ) ,
  • busuioc ,
  • usturoi .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa italiana cu legume si cascaval afumat:

Preparare : se curata si toaca marunt morcovul, ceapa, ardeiul si telina verde. Intr-o caserola se pune putin ulei de masline si se adauga legumele si sare de mare . Se lasa se se inmoaie pret de cateva minute la foc mic si apoi se adauga fondul/supa de pui si usturoiul tocat fin. Se lasa sa clocoteasca la foc mic pret de cateva minute dupa care se adauga mazarea verde si fasolea boabe. Dupa 2 minute se stinge focul, se finalizeaza asezonarea cu sare si piper dupa gust, se adauga busuiocul tocat fin ( eu l-am mixat cu putin ulei de masline si il conserv asa la rece ) .

Se serveste fierbinte cu putin cascaval ras si eventual crutoane.  Se face extrem de repede si este o supa lejera si aromata . Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu legume si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Cris2711 1

22.11.2013, 22:14

Ioiiiii

Valclaudia 1

24.11.2013, 17:26

ce bine arata!

Minodora14 1

20.12.2014, 16:51

Am incercat-o azi si a iesit foarte gustoasa! Merita incercata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu taietei