Supa italiana cu legume si cascaval afumat

de Sylvia in Supe, 22 Noi 2013 | 1384 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de aromata , perfecta pentru zilele de iarna ce urmeaza. Daca doriti sa o faceti in varianta de post adaugati supa de legume si cascaval vegetal , cred ca este la fel de buna .

 

INGREDIENTE

  • 2 litri de fond/supa de pui,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei de masline,
  • o ceapa alba,
  • 2 tije de telina,
  • un ardei rosu,
  • o cutie de boabe de fasole alba,
  • o mana de boabe de mazare,
  • sare, piper,
  • putin cascaval afumat ( pecorino am pus eu ) ,
  • busuioc ,
  • usturoi .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa italiana cu legume si cascaval afumat:

Preparare : se curata si toaca marunt morcovul, ceapa, ardeiul si telina verde. Intr-o caserola se pune putin ulei de masline si se adauga legumele si sare de mare . Se lasa se se inmoaie pret de cateva minute la foc mic si apoi se adauga fondul/supa de pui si usturoiul tocat fin. Se lasa sa clocoteasca la foc mic pret de cateva minute dupa care se adauga mazarea verde si fasolea boabe. Dupa 2 minute se stinge focul, se finalizeaza asezonarea cu sare si piper dupa gust, se adauga busuiocul tocat fin ( eu l-am mixat cu putin ulei de masline si il conserv asa la rece ) .

Se serveste fierbinte cu putin cascaval ras si eventual crutoane.  Se face extrem de repede si este o supa lejera si aromata . Va doresc pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa italiana cu legume si cascaval afumat 280043
retete culinare - Supa italiana cu legume si cascaval afumat 280044

COMENTARII (14)

Cris2711 1

22.11.2013, 22:14

Ioiiiii

Valclaudia 1

24.11.2013, 17:26

ce bine arata!

Minodora14 1

20.12.2014, 16:51

Am incercat-o azi si a iesit foarte gustoasa! Merita incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S