Supa japoneza cu vita si taietei soba

de Sylvia in Pui, 11 Oct 2013 | 7843 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

11.10.2013, 23:24

ce fain arata!

Bunica 1

11.10.2013, 23:34

Ce buna trebuie sa fie!

Cris2711 1

11.10.2013, 23:36

Sylvia 1

11.10.2013, 23:39

ce bineeee ca nu dormiti

Sylvia 1

11.10.2013, 23:39

buan si iute Buni dar merge perfect cu frigul de afara

MotanLaOale 1

11.10.2013, 23:47

mamaieelena 1

12.10.2013, 00:21

delicioasa supa ai facut si arata super bine

Bucataras 1

12.10.2013, 06:49

cit de bine arata. si in china am mincat supe tot in genul asta si mi-au placut mult

babi5 1

12.10.2013, 09:44

Panacris 1

12.10.2013, 10:10

Interesant! Întrebare: tăieții soba sunt din făină de orez, cu ce fel de arome???

Lavinia 1

12.10.2013, 14:01

Grozava

Sylvia 1

12.10.2013, 17:39

Ma bucur ca va place reteta sa o testati cand aveti ocazia ,e altceva ....si sunt binevenite schimbarile

Sylvia 1

12.10.2013, 17:40

Bucataras si eu imi doresc sa ajung o data in China si in Japonia ...sper sa si reusesc, eu am mancat la restaurante bune japoneze si chinezesti la Paris, despre bucataria japoneza chiar nu stiam mult dar sunt in expansiune de documentare mi-am comandat niste carti si o sa testez mai multe retete

Sylvia 1

12.10.2013, 17:45

Panacris taieteii soba sunt alaturi de taieteii uden si ramen cei mai consumati in Japonia? Taietei soba sunt taietei din faina neagra de sarrasin/hrisca sau grau negru cu apa, sunt de culori diferite de la negru maiintens la gri in functie de tratarea graului. Se pregatesc lasandu-i in apa clocotita 5 minute is sunt f buni si sanatosi. Taieteii de orez de care zici tu sunt f buni si ei si mai sunt taieti de soia, transparenti atunci cand sunt pusi in apa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa filipineza- Bulalo nr. 43 Best Soups The World