Supa japoneza udon cu creveti

de Sylvia in Supe, 3 Mar 2015 | 8891 vizualizari

COMENTARII (16)

Constelatialeu 1

03.03.2015, 16:10

Daraga Sylvioara,tare draga-mi esti,io te iubi pe tine,dar chestiile alea din farfurie zau daca le plac...

diaconta 1

03.03.2015, 16:19

Aici n-ai vorbe cu mine ))

Bunica 1

03.03.2015, 16:35

Eu te plac și pe tine și chestiile din farfurie.............să ramân în ton cu fetele))

Miha 1

03.03.2015, 16:39

altceva...ce mai ai?

Mitinita 1

03.03.2015, 16:42

Bya Ralu 1

03.03.2015, 16:49

eu vreau crevetii

Ela68 1

03.03.2015, 17:05

nici eu nu ma impac, dar m-a asigurat ca-s bune oricum, de aratat, arata foarte bine si apetisant

MotanLaOale 1

03.03.2015, 18:31

buna buna

_Alina_ 1

03.03.2015, 18:45

Fabuloasa!

Panacris 1

03.03.2015, 18:54

Cris2711 1

03.03.2015, 20:17

Imi place cum arata

MOKUSKA 1

03.03.2015, 20:53

mihaelar63 1

05.03.2015, 00:34

Eu nu fac nazuri . Accept cu placere o asemenea delicatesa

Teo 1

08.03.2015, 20:42

iMI place,imi place,dar bucuria mea e ca stiu ceva mai mult despre aceasta reteta!

Sylvia 1

14.03.2015, 22:20

sunteti taaaare simpatice toate , ma bucur ca va place ca nu va place dar va ganditi ca e buna ....poate ) promit sa va fac si reteta cu porc si cu vita sa fie pt toate gusturile.

tanty 1

06.04.2015, 22:26

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ramen cu carne de rata (supa japoneza)