Supa minestrone

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 15 Mar 2017 | 14274 vizualizari

 

O supa groasa, consistenta, cu multe legume colorate si hranitoare si nu-i mai mult de 20 lei pentru doua portii generoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 tija apio
  • 4 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri fasole alba din conserva
  • 2 linguri fasole rosie din conserva
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri fasole verde congelata
  • 120 ml suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 40 gr mini fusile
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml cu apa fierbinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa minestrone:

  • Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min'

  • Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin

  • Adauga apoi cartoful taiat cubulete, apoi dovlecelul tot cubulete si 600 ml apa fierbinte

  • Lasa sa fiarba putin, adauga apoi fasolea verde, rosiile tocate si fasolea boabe din conserva.

  • La final pune sucul de rosii si cand legumele sunt fierte pune pastele mici si mai lasa-le cateva minute sa fiarba

TIPS-URI

1

Poti adauga la final oregano si busuioc proaspat, pentru o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea Spaghetti aglio ca nimeni altul!