Supa rapida cu cus-cus

de mihaelar63 in Supe, 27 Feb 2014 | 1142 vizualizari

 

Aceasta supa se prepara foarte usor si foarte repede

 

INGREDIENTE

  • 2 liguri praz tocat
  • 2 linguri telina tija tocata
  • 2 linguri ardei rosu tocat
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr cus-cus
  • 200 gr carnat uscat picant
  • sare
  • patrunjel verde
  • Zeama lamaie sau bulion de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rapida cu cus-cus:

Se calesc legumele usor in ulei .

Se adauga apa 1-2 l . Se sareaza .

Cand apa da in clocot se adauga cus-cusul .

Se acreste cu lamaie sau suc de rosii .

Serviti cu feliute de carnat uscat picant si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte paste marunte .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300622
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300623
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300624
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300625
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300626
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300627
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300628
retete culinare - Supa rapida cu cus-cus 300629

COMENTARII (12)

Pushaa 1

27.02.2014, 11:08

Satisfyyourcravings 1

27.02.2014, 14:59

Foarte interesant!

Lia_ 1

27.02.2014, 21:48

cu carnat, da!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55