Supa-crema de legume

de Anamaria7 in Supe, 25 Feb 2011 | 3594 vizualizari

 

De mult timp mi-am tot dorit sa incerc, dar acasa nu prea e nimeni interesat :p La Cluj fac ce vreau io, na! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 tulpina de praz
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lg ulei
  • 1 ou fiert
  • 3-4 lg smantana
  • crutoane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume:

Se taie legumele cubulete si se fierb in apa. Cand sunt fierte bine, se scot, se paseaza (eu am folosit blenderul) si se condimenteaza cu sare si piper si se adauga smantana. Supa se lungeste cu apa in care au fiert legumele.

Supa se garniseste cu crutoane si frunze de patrunjel. Eu am servit-o cu un ou fiert.

 

TIPS-URI

1

Am vrut sa incerc si altfel, asa ca eu am fiert legumele in aparatul cu aburi si in apa pe care am folosit-o am adaugat 1 cubulet Knorr pentru supa de pui.

2

In plus, am preferat sa folosesc iaurt in loc de smantana.

3

Pentru ca nu ma incanta atat de mult rosiile in perioada asta a anului (nu prea au gust...), am inlocuit cu pasta de tomate si putin, putin ketchup pentru un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

kamy 1

26.02.2011, 19:36

Anamaria7 1

27.02.2011, 09:13

multumesc, bucatarasi care au comentat de la ultimul meu comentariu ce descriere profesionala

tanyapatap 1

13.12.2014, 20:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida