Supa-crema de legume cu spanac si paste

de cristeena20 in Supe, 30 Apr 2013 | 1115 vizualizari

 

Mai adaug o reteta de supa la categoria supe-creme. In trecut nu ma omoram dupa astfel de supe, dar am invatat sa le fac bune...si acum le ador. Aceasta supa este deosebit de gustoasa si nutritiva...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel curgette
  • 3 rosii moi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de varza dulce
  • 1 bucata de ardei gras
  • 2 morcovi
  • sare,piper , ulei de masline
  • o mana de paste
  • o mana de spanac frunze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume cu spanac si paste:

- Intr-o oala punem putina apa la fiert. Curatam legumele si le taiem toate in bucati mai mari. CAnd apa da in clocot bagam legumele toate in oale si punem putina sare. Lasam sa fiarba foarte bine (apa doar sa le acopere)

- Fierbem pastele separat in apa cu sare

- Cand legumele sunt fierte mixam totul cu blenderul , apoi aducem iar pe foc, adaugand frunzele de spanac. Gustam de sare, piper (eventual adaugam 1/2 cub knorr) si lasam sa fiarba frunzele cca 5 minute. La final adaugam pastele fierte si stingem.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa-crema de legume cu spanac si paste-0
Supa-crema de legume cu spanac si paste-1
Supa-crema de legume cu spanac si paste-2
Supa-crema de legume cu spanac si paste-3

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.04.2013, 20:59

Anett 1

30.04.2013, 21:10

adry88 1

30.04.2013, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20