Supa-crema de sfecla

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 1550 vizualizari

 

By Julie http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-sfecla-rosie-19004.html

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati sfecla rosie,
  • 1 radacina potrivita de telina,
  • 1 radacina pastarnac,
  • 2 cepe,
  • 4-5 linguri ulei,
  • 1 litru apa,
  • nucsoara,
  • sare,
  • zeama de lamaie
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de sfecla:

   Tocam ceapa si o calim in 4-5 linguri ulei. Adaugam un strop de apa, apoi  sfecla, pastarnacul si telina - curatate, spalate si feliate. Sotam cateva minute si  stingem totul cu apa, lasand sa fiarba cca. 20 minute.  

   Luam legumele cu spumiera, le racim putin si le pasam in blender, folosindu-ne si de zeama in care au fiert, pana se obtine o pasta omogena. Potrivim gustul cu sare, nucsoara si putina zeama de lamaie. 

   Servim cu crutoane aromate si tarhon maruntit. 

 

RETETA IN IMAGINI

Supa-crema de sfecla-0
Supa-crema de sfecla-1
Supa-crema de sfecla-2
Supa-crema de sfecla-3
Supa-crema de sfecla-4
Supa-crema de sfecla-5
Supa-crema de sfecla-6
Supa-crema de sfecla-7
Supa-crema de sfecla-8
Supa-crema de sfecla-9
Supa-crema de sfecla-10
Supa-crema de sfecla-11
Supa-crema de sfecla-12
Supa-crema de sfecla-13

COMENTARII (23)

Sim0na

Sim0na 1

26.03.2012, 21:46

La cat de bine arata, neaparat trebuie sa o fac si eu!

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:20

buna cremuta asta

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:06

cred ca este tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01