T Bone Steak la gratar

de BuburuzaBubu in Vita, 1 Mai 2012 | 14601 vizualizari

 

De 1 Mai ce poate fi mai bun decat o mare bucata de carne :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati T Bone Steak(sa fie min 3 cm gros)
  • 1-2 crenguta rosmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 4-6 felii de ananas proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA T Bone Steak la gratar:

Se amestecă uleiul de masline cu rozmarin şi usturoi pisat  şi marinati carnea 12 de ore in frigider. Din cand in cand intoarcem bucata de carne daca o punem intr-un vas sau se poate pune intr-o punga sigilata in frigider. Inainte se punem carnea pe gratar, se lasa 30 min la temperatura camerei.

Punem friptura pe un gratar bine incins si prajim pe ambele parti aproximativ 4- 8 minute(depinde cum il vreti Rare sau Mediu Rare) Cand il intoarcem il ungem cu marinata (intoarcem carnea folosind un cleste sau o spatula,nu se inteapa cu furculita). Dupa il impachetam in folie de aluminiu si il lasam asa cca 5 minute.  Adăugati sare şi piper chiar inainte de servire. 

Se pun pe gratar felii proaspete de ananas de 1 cm grosime si le prajim cate 3 min pe fiecare parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "T Bone Steak la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

03.05.2012, 09:45

gustos

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:14

nilgun 1

07.09.2013, 22:39

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel