Taci si inghite!

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2012 | 8057 vizualizari

COMENTARII (25)

iry-gabriela 1

06.04.2012, 22:00

sunt prima sigur primesc

Georgiana78 1

06.04.2012, 22:00

O denumire interesanta.... Cred ca este tare gustoasa...de nu mai zici nimic ci doar inghiti....!Bun, bun..!

MotanLaOale 1

06.04.2012, 22:00

diaconta 1

06.04.2012, 22:11

n-am zis nimic ca n-apuc
cum ar zice nepoata mea "mamaliga ordonata" asa o facem si noi

Rocsi 1

06.04.2012, 22:18

Bya Ralu 1

06.04.2012, 22:25

ce tare)))am tacut dar de inghitit nu am primit nimic simo

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 22:58

mama mia ce bunatate

mamaieelena 1

06.04.2012, 23:22

excelent

Bunica 1

06.04.2012, 23:31

eu tac, dar.....inghit in sec

marinicayou10 1

07.04.2012, 00:22

bun bun foarte bun

Criss 1

07.04.2012, 06:29

Foarte buna.

gaby_duceag 1

07.04.2012, 08:44

N-am facut niciodata.
Imi place mult.

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2012, 09:03

nici eu n-am facut si cred ca ar fi cazul

Dana_Retetegg 1

07.04.2012, 10:10

mmmmmmmmmmmm, ce buuuuuuuuun

Maria68 1

07.04.2012, 10:39

foarte buna!

tiby 1

07.04.2012, 10:48

super buna...
doar cateva sfaturi: efectul vizual era mult mai interesant daca peste oua nu puneai branza... arata mult mai bine daca se distinge clar oul in gaura respectiva...
in stratul din mijloc merge foarte bine si niste mozzarella... tot pentru efectul vizual (se "intinde" cand tai din ea) dar si pt gust...
deasupra e bine ca ai pus branza... cascavalul capata crusta aceea maronie... nu prea se potriveste la reteta asta...
in fine... e o super mancare... traditionala... romaneasca...
bravo pentru postare...

deyutzky 1

07.04.2012, 10:49

Alinutza80 1

07.04.2012, 10:51

BuburuzaBubu 1

07.04.2012, 10:57

RuxyRux 1

07.04.2012, 11:39

Arata grozav!!!

Lau 1

07.04.2012, 22:24

delicioasa

Sim0na 1

09.04.2012, 19:55

Multumesc fetelor ptr aprecieri!

Sim0na 1

09.04.2012, 20:01

Tiby, ti-am citit cu mare atentie sfaturile si partial iti dau dreptate, DAR:
- "vizual" oul se distinge destul de bine, probabil ca nu este atat de evident in poza.. iar fara branza sau, cum am spus in tips - cascaval nu are acelasi gust.
- nu cred ca mozzarela are ce cauta in acest preparat... un cascaval sau o cascavea afumata DA!
- ba are ce cauta cascavalul.. si nu face deloc crusta maronie... decat daca il lasi foarte mult timp.. Totusi ma bucur ca intr-un final mi-ai dat dreptate cu branza... )
Iti multumesc pentru aprecieri... desi destul de ezitante
O zi buna si o saptamana luminata!

adry88 1

13.04.2012, 16:30

o bunatate

Sim0na 1

13.04.2012, 21:44

eduard_09 multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Taci si inghite ardelenesc