Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

de Satisfyyourcravings in Peste, 28 Iul 2016 | 273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru peste:
  • 500 grame fillet de cod, fara oase sau piele
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sucul de la 1 lime
  • 2 catel de usturoi
  • 1 1/2 lingurite pudra de chili
  • 1/2 lingurita pudra de cumin
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/8 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 6 tortilla
  • 1 avocado
  • iaurt
  • flori de chives
  • sos picant (optional)
  • Pentru coleslaw:
  • 1/2 varza rosie, taiata julienne
  • 1 legatura mica de coriandru sau patrunjel, tocat
  • 1/2 ceapa rosie mica, tocata
  • sucul de la 1 lime
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie:

Pentru peste, se amesteca uleiul cu sucul de lime, usturoiul pisat, sare, piper, pudra de chili, cuminul pudra, paprika si piperul Cayenne, apoi se marineaza pestele in acesta marinada, pentru 20 de minute. 

Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu spre mare si se gateste pestele 2-3 minute pe parte, pana este gatit complet.

Pentru salata coleslaw se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu putina sare si putin piper.

Avocadoul se taie felii.

Se umplu tortilla cu salata, pestele rupt bucati, felii de avocado, flori de chives si se stropesc cu iaurt si sos picant (optional).

 

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

28.07.2016, 19:20

bun

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

Panacris 1

29.07.2016, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55