Taco cu somon si iaurt mentolat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de 125 grame somon cu piele
  • 2-3 linguri mix 5 condimente chinezesti
  • 1/2 legatura coriandru
  • 1/2 legatura menta
  • 150 grame iaurt degresat bio
  • 1 castravete
  • 1 ceapa rosie
  • 1 chili
  • 1 lingura otet
  • putin zahar
  • 4 tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu somon si iaurt mentolat:

Se presara bucatile de somon cu mixul de condimente, evitand pielea si se ung cu ulei, sare si piper. 

Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, cu pielea in jos, 8-9 minute, pana cand sunt gatite aproape complet. Se opreste focul, se intorc bucatile si se lasa pana sunt gatite complet 1-2 minute. 

Se toaca coriandrul si menta si se amesteca cu iaurtul si sare.

Folosind un peeler, se taie fasii lungi si subtiri de castravete care se aseaza intr-un bol. Se toaca ceapa rosie julienne si chiliul rondele. Se adauga peste castravete, impreuna cu otetul, zaharul si  sare si se amesteca usor.

Se aseaza tortilla pe farfurii, iar in centru bucati de somon, piele crocanta, castravete picant si iaurt mentolat.

 

COMENTARII (8)

noiinbucatarie 1

24.03.2016, 16:51

Bunica 1

24.03.2016, 17:41

Cu peste bun!

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59