Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro

de Bya Ralu in Paste, 18 Noi 2014 | 2555 vizualizari

 

Paste cu sos proaspat de rosii,cel mai simplu sos,fara sa fiarba

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tagliatelle proaspete(orice paste proaspete)
  • 1-1/2 cutie rosii cuburi
  • 1 catel de usturoi mare
  • 4-5 frunze de busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,frunze de chilli
  • parmezan pecorino(branza de oaie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro:

Intr-un castron se pun rosiile cuburi,uleiul de masline,usturoiul taiat feliute subtiri,condimentele si frunzele de busuioc taiate in bucati mari.
Se amesteca timp de cateva minute si se da la frigider pentru cateva ore.
Se pune o oala cu apa la fiert,se adauga sare,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pasta.
Fiind paste proaspete se lasa timp de 4 minute(se prepara imediat),se gusta intre timp daca este fiarta pasta,daca nu se mai lasa.
Se scurg pastele,se pastreaza putina apa in care au fiert.
Intre timp se pune sosul intr-o tigaie wok,se amesteca,iar cand incepe sa se incalzeasca se adauga pastele si zeama pastrata(nu foarte multa),se amesteca bine cu sosul si se lasa cateva minute.
Se adauga si branza de oaie,se amesteca bine si se poate servi.

 

TIPS-URI

1

Sosul este de preferabil sa se pregateasca de dimineata,sau cu cateva ore inainte sa se prepare

2

Daca il pregatiti pe loc sosul,trebuie sa amestecati continuu 10 minute

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro-0
Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro-1
Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro-2
Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro-3
Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro-4

COMENTARII (34)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

19.11.2014, 18:16

roxana_simona

roxana_simona 1

20.11.2014, 21:47

ce bune sunt

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.03.2015, 03:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!