Tagliatelle cu carnati in sos de vin

de Satisfyyourcravings in Paste, 15 Sep 2015 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • carnea din 4 carnati de casa picanti
  • o ceapa mare
  • sare/piper
  • 1 lingurita ierburi italienesti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei portocaliu
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 pahar vin alb
  • 800 grame rosii in bulion
  • 2 linguri patrunjel proaspet, tocat
  • cateva frunze de busuioc proaspat, tocat
  • 230 grame tagliatelle
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carnati in sos de vin:

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se prajeste carnea din carnati pe toate partile, pana prinde o culoare bruna, avand grija sa nu o se sfarame complet. Se scoate carnea pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa tocata si se caramelizeaza 5 minute. Cand incepe sa devina aurie, se adauga ierburile italienesti, sare, piper si ardeii tocati si se calesc 2 minute, pana se inmoaie. Apoi se adauga usturoiul tocat, iar cand incepe sa elibereze aromele se adauga vinul. Se lasa cateva minute, pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat. 

Se adauga rosiile si carnea inapoi in tigaie, se amesteca si se lasa la foc mic cateva momente, 3-4 minute. 

La final, se adauga putin ulei de masline, patrunjelul si busuiocul. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert. 

Se amesteca cu sosul obtinut anterior, adaugand din apa pentru a obtine o consistenta cremonasa. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carnati in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot