Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 4479 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

29.10.2009, 21:20

PapaBun 1

29.10.2009, 21:28

Tagliatellele sînt paste foarte versatile și suportă multe variante de rețete.
Cît despre fierbere, e bine să se fiarbă mereu (ca orice tip de paste, dealtfel) al dente. Fiindcă am văzut de multe ori recomandări prost făcute pe pachete, pe care, dacă le urmai, le fierbeai de nu mai înțelegeai nimic.
Eu recunosc însă că nu mai suport pastele făinoase obișnuite (albe), m-am obișnuit prea mult cu cele integrale, avînd și gustul mai pronunțat, să nu mai zic de cei 15-20 nutrienți în plus.
Arată bine produsul tău final, hearty - cum ar zice irlandezu'

Miha 1

29.10.2009, 21:54

Adica prietenoase?

Oana 1

29.10.2009, 22:09

Eu iau paste numai din grau dur, o sa iau si integrale

Adinuta 1

29.10.2009, 22:19

si eu am gasit la un magazin bio paste integrale la acelasi pret cu cele albe, asa ca am trecut pe ele si mie mi se par mai bune la gust. Nu am mai mancat cu chiftelute, dar cred ca-s tare bunute

Miha 1

29.10.2009, 22:21

Eu n-am vazut paste integrale la noi. Drept e ca nici nu m-am uitat special dupa ele.

ANCA 1

29.10.2009, 23:17

Super ideea, Miha! paste integrale sunt si prin hipermarketuri

Miha 1

29.10.2009, 23:31

Am notat pe viitoarea lista de cumparaturi

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini snitele din piept de pui