Tagliatelle cu ciuperci

de Andreea Caroline in Paste, 7 Oct 2013 | 2295 vizualizari

 

Imi plac mult pastele...sub orice forma si combinatie !!! ( aproximativ :D )
Va propun o portie de paste tip tagliatelle cu un sos de ciuperci !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip tagliatelle
  • 200 gr ciuperci
  • 20 gr pancetta ( sau kaizer)
  • 3 linguri suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Ciupercile le spalam si le tocam marunt.Le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei si lasam sa evapore toata apa .

Feliem pancetta si o calim impreuna cu ciupercile.

Adaugam sucul de rosii ,potrivim de sare si piper si lasam sa scada pana ce sosul se ingroasa.Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn.

Separat punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Se fierb circa 8 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj).

Cand sunt fierte le scurgem de apa si le adaugam la sos.

Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Daca sucul de rosi este acrisor adaugati putin zahar la sos.

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle cu ciuperci-0
Tagliatelle cu ciuperci-1
Tagliatelle cu ciuperci-2
Tagliatelle cu ciuperci-3
Tagliatelle cu ciuperci-4
Tagliatelle cu ciuperci-5
Tagliatelle cu ciuperci-6

COMENTARII (24)

Reteta-Video

Reteta-Video 1

08.10.2013, 12:31

Bune, bune, ca sa nu zic bune rau!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

08.10.2013, 13:32

Multumesc

bianca92

bianca92 1

08.10.2013, 14:13

cand vad asa retete incep sa imi placa tot mai mult ciupercile!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01