Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

de Ina in Paste, 30 Apr 2010 | 4316 vizualizari

 

Daca si sotul meu, caruia nu-i plac pastele, a mancat doua portii, nu pot sa spun decat ca au fost delicioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu ou si spanac - 250 g
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • 400 g rosii decojite, in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii:

1. Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare ( 1litru de apa la 100 g paste). Cand sunt fierte se scurg de apa  si se scot pe un platou.

2. Ciupercile si usturoiul se curata si se taie fasii. Rosiile decojite se paseaza in sucul propriu.

3. Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline in care se calesc ciupercile si usturoiul. Se stinge cu rosiile pasate, adaugam piper, busuioc si potrivim de sare.

4. Turnam sosul peste paste si servim cat sunt calde. ( Sunt excelente si reci! )

 

TIPS-URI

1

Nu uita sa adaugi busuioc maruntit in paste! Acesta face ca pastele sa aiba o savoare deosebita.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii 29530
retete culinare - Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii 29531
retete culinare - Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii 29532
retete culinare - Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii 29534
retete culinare - Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii 29540

COMENTARII (20)

Ina 1

02.05.2010, 22:42

multumesc, medioto. Chiar au avut un gust deosebit

Ina 1

02.05.2010, 22:42

vezi, acum te pup mai des , ca stiu ca esti femeie

Ina 1

02.05.2010, 22:43

Silvioara, te astept . Am un sos nou de la cineva care tocmai s-a intors din Italia. abia astept sa-l fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S