Tagliatelle cu sos

de lacri in Paste, 12 Mar 2010 | 4125 vizualizari

 

Aceasta reteta o fac mereu ,este simpla si buna. Eu am folosit paste proaspete ,mai precis taitei lati cumparati,dar se pot folosi si altfel de paste,noua ne plac acestea foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • -200 gr bacon
  • -1 ceapa mica
  • -1/2 ardei gras
  • -400 ml suc de rosii
  • -500 gr tagliatelle(paste)
  • -ulei pentru prajit
  • -sare
  • -boia iute
  • -o lingura de unt(se poate si fara)
  • -ulei de masline
  • -parmigiano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos:

Se taie ceapa si ardeiul marunt,baconul se taie cubulete.Separat intr-o cratita mica se pune un pic de ulei iar cand este incins se pune ceapa si ardeiul se lasa un pic sa se inmoaie ,dupa care punem baconul si lasam sa se patrunda bine adaugam un pic de sare iar cand baconul a prins o culoare aurie punem sucul de rosii,dupa care  lasam sa fiarba impreuna 5 minute.

Separat intr-o oala mai mare se pune apa un pic de sare si se pune pe foc la fiert.In momentul in care apa fierbe se pune pasta si se lasa la fiert atat cat scrie pe pachet.Cand este fiarta se pune in strecuratoare se scurge,iar in oala in care au fiert pastele se pune untul(doar cine doreste ,mie imi place)dupa care se pun  pastele,amestecam usor sa se patrunda aroma untului dupa care adaugam sosul.Eu am pus in farfurie pastele amestecate cu sosul ,iar deasupra am pus parmigiano,boia iute si un pic de ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con Panna e Spinaci