Tagliatelle cu ton

de AnyCostescu in Paste, 24 Aug 2012 | 2650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 ceapa mica
  • suc de rosii
  • condimente
  • usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ton:

ceapa se curata se taie si se pune in tigaie cu tonul.

se calesc2 minute apoi se adauga sucul de rosii ,condimente,si usturoiul tocat..

se mai lasa la foc cateva minute.

pastele se fierb aparte in apa cu sare, se scurg si se aseaza pe farfurie..

se pune deasupra sosu cu ton si se presara cu busuioc sau patrunjel.

eu am folosit uscat ( mi-era greu sa ma duc in gradina sa aduc proaspat :D)

se serveste cu spor

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tagliatelle cu ton 174715
retete culinare - Tagliatelle cu ton 174716

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

24.08.2012, 21:47

bun,bun

Aurelia 07_07 1

24.08.2012, 22:00

Mie-mi plac

Bya Ralu 1

29.08.2012, 12:11

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S