Tagliatelle de post cu sfecla rosie

de adnia in Paste, 11 Ian 2013 | 1522 vizualizari

 

Din seria "pacalim piticul" va prezint tagliatelle de post cu sfecla rosie. Din moment ce copilului ii plac atat de mult pastele fainoase, am gasit de cuviinta sa imbin pasiunea lui culinara cu legumele pe care nu le accepta nicicum. asa s-au nascut pastele colorate!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 cana suc de sfecla rosie amestecat cu pulpa ( eu le-am facut la storcatorul de fructe,rezultand o pasta fina si fuida)
  • -50 ml apa
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de post cu sfecla rosie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana se formeaza un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min (sa se aseze glutenul), apoi se proceseaza prin masina de taietei  Se lasa la uscat si se pastreaza in pungi de hartie, pana in momentul utilizarii.

Daca nu aveti masina de taietei, intindeti foaie de aluat cat mai subtire, lasati cateva min. sa se usuce putin, apoi rulati si taiati taieteii cu cutitul foarte bine ascutit.

Enjoy!

 

COMENTARII (12)

adnia

adnia 1

11.01.2013, 19:22

ce ma bucur ca va plac!

Sim0na

Sim0na 1

12.01.2013, 12:13

foarte faine sunt

Panacris

Panacris 1

14.01.2013, 11:05

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!