Tagliatelle integrale cu pui si smantana

de Miha in Paste, 30 Iun 2010 | 9144 vizualizari

COMENTARII (18)

silvi0ara 1

30.06.2010, 10:32

Ce noroc pe mine ca sunt prima.

Miha 1

30.06.2010, 10:33

lia maria 1

30.06.2010, 10:43

vanilla 1

30.06.2010, 10:45

pun la fav

eclerash 1

30.06.2010, 10:59

bun,bun...

Laly 1

30.06.2010, 12:51

Doamne mai Miha ce devreme vin fetele astea la masa.Trebuie sa facem o lista de asteptare.Trebuie sa ne ajunga la toate nu?

Brindusa 1

30.06.2010, 19:39

De cand tot zic sa fac si eu paste de casa! Super tare Miha

Julie 1

30.06.2010, 19:52

Bun! Interesant modul de servire!Fetelor ati mancat si cosul? ca vreau si eu o bucata mica...

Miha 1

30.06.2010, 20:38

Multumesc fetelor! Julie, numai cosul a mai ramas?

mihaelar63 1

30.06.2010, 20:38

eu servesc si fara cos !

gaby_duceag 1

30.06.2010, 20:52

ia sa vad eu ce ai facut tu aici! asa,...asa...asa...ok, bun, vreau..bun si cosu' ))

Miha 1

30.06.2010, 21:35

Bai, o bucata de cos parca as mai vrea si eu, ca tare bun a mai fost. Asa...crocantos...mmmm...

ionix 1

01.07.2010, 11:10

yummilicious

ela 1

01.07.2010, 13:10

wow ce bine arata dar am ajuns prea tarziu,fetele au mancat si cosul

Miha 1

01.07.2010, 15:57

nadina73 1

04.07.2010, 23:04

am salvat retet arata foarte bine ,nota 10asta in loc de 5 furcusuna mai bine

cireaselili 1

10.09.2010, 09:01

MIha,spune-mi te rog ,ce fel de smantana ai folosit.

Miha 1

10.09.2010, 10:11

Nu mai stiu ce marca de smantana am folosit la reteta asta, dar in general cumpar smantana cu procent mare de grasime. 20-26% Poti folosi si smantana pentru gatit, din cea UHT.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, ciuperci si smantana