Tagliatelle verzi cu masline si capere

de Doralinda in Paste, 22 Mai 2013 | 6952 vizualizari

 

O alta reteta usoara, rapida si gustoasa! Si de ce nu, si de post!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele verzi
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2-3 bucati usturoi pisat
  • 3 linguri capere ( din conserva)
  • 12-15 masline kalamon (grecesti) fara samburi
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • putin patrunjel tocat marunt (optional)
  • jumatate ceasca vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 rosii taiate bucati mici
  • 1 lingura sos de rosii concentrat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle verzi cu masline si capere:

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugati rosiile si pasta de rosii, amestecati si lasati cca 5 minute, apoi stingeti cu vin. Lasati la foc iute alte 5 minute, dupa care adaugati maslinele taiate in doua, caperele, cimbrul si potriviti de sare si piper, lasand sa mai fiarba cca 5 minute.

Fierbeti pastele cca 5 minute in apa sarata, le strecurati si le amestecati cu sosul la care adaugati si patrunjelul.

TIPS-URI

1

Ptr o prezentare mai frumoasa, puteti sa puneti sosul deasupra la paste in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle verzi cu masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca