Taglierini bolognese cu ciuperci

de RuxyRux in Paste, 6 Apr 2016 | 4276 vizualizari

 

Paste deosebit de gustoase... va invit cu drag la masa!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste taglierini cu ou( Barilla)
  • o cana plina de supa de legume
  • 1 cana de pasta de rosii( pasatta Cirio)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/4 telina
  • 2 catei de usturoi
  • un sfert de pahar de vin demidulce
  • sare
  • piper (si putin rosu)
  • oregano
  • busuioc
  • 5 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taglierini bolognese cu ciuperci:

Se toaca ceapa,ciupercile, morcovul si telina se dau pe razatoare ( daca doriti puteti face asta si cu ceapa).

Se incinge uleiul in tigaia adanca, se pune ceapa, morcovul si telina, se soteaza 4- 5 minute,  (eu adaug si doua trei linguri de apa), amestecand cand si cand, apoi se pun  usturoiul si ciupercile si se mai tine tigaia pe foc patru-cinci minute ( puteti acoperi cu un capac). Se adauga vinul, apoi supa de legume, pasta de rosii, oregano, busuioc,  sare si piper dupa gust. Se lasa la foc mic, in jur de zece minute.

Intre timp se fierb pastele 5 minute, apoi se scurg si se combina cu sosul.

Aduceti parmezanul la masa si puneti-l peste paste  din belsug...sunt o bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taglierini bolognese cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

CameliaR 1

07.04.2016, 18:17

Foarte delicioase!

Catalina L 1

09.04.2016, 10:15

RuxyRux 1

13.04.2016, 23:59

Au fost delicioase! Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui