Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli

de Sylvia in Paste, 26 Ian 2010 | 11193 vizualizari

 

Daca am promis sa postez retete chinezesti, va propun astazi aceasta reteta usor de realizat si foarte gustoasa, cu ingrediente care se gasesc oriunde .

 

INGREDIENTE

  • 40 de grame de taietei chinezesti  ( au fost suficienti)  am pus un roll din acela mic,
  • un sfert de zucchini taiat bastonase,
  • un manunchi mic de brocoli,
  • un morcov mediu taiat bastonase,
  •  o bucata mica de ardei rosu ( 50 de grame am cantarit eu ) taiat patratele,
  • o lingura ulei de masline,
  • putin ghimbir,
  • o lingura de soia,
  • un fir mic ulei de susan (este extrem de puteric si aromat ) ,
  • sare,
  • piper,
  • amestec de condimente chinezesti.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli:

    Intr-un wok punem uleiul la incins si apoi adaugam in prima etapa morcovul si ardeiul rosu condimentam si adaugam 50 ml apa si lasam sa fiarba innabusit pret de 3-4 minute apoi adaugam zucchinni si brocoli si mai lasam cateva minute, sa fie facute legumele al dente. Focul trebuie sa fie dat pe minim  sa se patrunda bine legumele.

   Cand sunt facute legumele, adaugam lingura de soia si uleiul de susan si amestecam bine. Punem taieteii chinezesti fierti in prealabil si taiati si ii mai lasam un minut impreuna cu legumele, amestecand incet cu o spatula. Se servesc atat calzi cat si reci sunt excelenti si de la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

26.01.2010, 21:33

mmm ce bunatate

danygospodina 1

27.01.2010, 16:27

Trebuie eu sa-ti fac intr-o zi o vizita, Silvia, pe blog. Una cu pixu-n mana si in nici un caz pe stomacul gol!

Sylvia 1

28.01.2010, 12:12

Dany te astept cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu ciuperci si dovlecei