Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli

de rodicamaria in Paste, 3 Mar 2013 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buchete brocoli
  • 2-3 linguri crema de branza
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 75 g taitei chinezesti
  • sare
  • piper
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli:

Brocoli se fierbe in apa cu sare. Se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune in robot si se marunteste (cateva pulsatii). Apa nu se arunca, se lasa deoparte.

Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Catelul de usturoi se curata, se marunteste ca si pt.mujdei si se caleste putin in ulei. Peste el se adauga brocoli maruntit impreuna cu 5 linguri din zeama in care a fiert si se caleste in continuare 2-3 minute si se potriveste gustul de sare si piper.

Se lasa la racit ,se adauga apoi crema de branza si taiteii si se amesteca totul.

Am servit si cu telemea rasa deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli 208083
retete culinare - Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli 208084
retete culinare - Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli 208085
retete culinare - Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli 208086
retete culinare - Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli 208087

COMENTARII (5)

laura_n 1

03.03.2013, 15:04

ce buni tre sa fie

Zamfira 1

03.03.2013, 18:18

MotanLaOale 1

03.03.2013, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: