Taitei chinezesti cu peste

de simona72 in Pastrav, 28 Feb 2013 | 6083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • medalion de pastrav somonat sau alt peste
  • o jumatate de lamaie
  • 4 frunze busuioc
  • 4frunze menta
  • o lingura sos de soia
  • o lingura sos de peste
  • o lingura ulei de susan
  • sare
  • piper

pt taitei:

  • taitei chinezesti sau orice fel de taitei
  • un morcov
  • un fir apio
  • o ceapa rosie mica sau jumatate dintr-una mare
  • 2 linguri muguri de fasole la borcan
  • un catel de usturoi
  • ardei iute
  • sos de soia
  • sos de peste
  • ulei de fistic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei chinezesti cu peste:

Eu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper.

Am facut o marinata din toate ingredientele enumerate mai sus, am pus marinata peste peste si am dat la frigider pt o ora cel putin. L-am pus in vas termorezistent, l-am dat la cuptorul incins la 200 grade pt 10 minute cel mult. Cit s-a facut pestele am facut taiteii. Ii punem in apa cu sare la fiert, ii lasam conform instructiunilor de pe ambalaj.

Curatam legumele, le taiem julien, le punem in tigaia incinsa cu 2 linguri de ulei de fistic, ardeiul iute l-am pus intreg si la urma l-am scos, prajim legumele 3-4 minute , cind sunt gata adaugam taiteii, sosul de peste si sosul de soia, mugurii de fasole, mai lasam 1 minut si sunt gata. Am oprit focul si am mai stropit cu putin de ulei de fistic pt a intensifica gustul.

Taiteii i-am servit impreuna cu pestele . Merge un pahar de vin rosu sau alb dupa asa masa.

 

TIPS-URI

1

se face fffff repede, mincarea o puteti combina si cu alte ingrediente, depinde ce aveti in casa si ce va place, eu niciodata nu-i fac la fel taiteii

2

este important sa aveti un peste bun, proaspat

3

uleiul de fistic da o mare parte din gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti cu peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit