Taitei cu lapte(de post).

de lilik in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 2778 vizualizari

 

Este desertul copilariei mele,aromat si delicios...este pe placul tuturor si acum vi-l prezint in varianta revizionata de post...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia
  • 130 gr taitei de casa fara oua
  • 1 vanilina
  • 60 gr zahar
  • coaja de portocala rasa
  • scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu lapte(de post).:

Punem laptele pe foc cu un praf de sare,iar cand da in fiert punem taiteii(sau alte paste) si zaharul.

Lasam sa fiarba 5 minute,apoi adaugam vanilina si coaja rasa de portocala,mai lasam sa dea 1 clocot,dupa care dam deoparte si acoperim oala cu un capac pentru 5-10 minute.

Servim simplu sau cu scortisoara.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Taitei cu lapte(de post). 188722
retete culinare - Taitei cu lapte(de post). 188723

COMENTARII (17)

alba_zori 1

18.11.2012, 10:35

foarte bun,potrivit pentru mine,numai de soia folosesc si de migdale,sunt obisnuita,poate de soia are un gust mai altfel decat de lapte dar cu scortisoara e minunat,si in plus e fara colesterol,grasimi etc,slabeste si cum zici tu e chiar de post,sa-ti fie de bine,te pup

Lau 1

18.11.2012, 16:33

bun

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55