Taitei de casa

de Mitinita in Paste, 26 Ian 2011 | 4879 vizualizari

 

Ar fi trebuie sa iasa mai subtiri,ai mei au fost asa de grosi ca fetita mea a zis ca a mancat supa cu serpi!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura de apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3/4 cup faina
  • 1 picatura de colorant alimentar galben (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Bate oul cu apa si sarea.

Adauga faina si praful de copt,putin cate putin.

Se framanta pana se obtine un aluat.

Pune o mana de faina pe suprafata de lucru si intinde o foaie subtire.

Lasa sa se usuce cam o ora si apoi ruleaza foaia.

Se taie fasii de grosimea dorita.

Se pot lasa la uscat sau se pot folosi imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Mitinita 1

27.01.2011, 10:04

kamy 1

27.01.2011, 11:25

miti...buni taitei de casa soacra-mea imi face eu nu ma pricep dar zicea ca-i face(am si vazut-o in actiune de cateva ori) numai din ou si faina cat cuprinde,putina sare si foaia intinsa fff bine(sa se vada blatul prin ea)infainata pe ambele parti,taiati taiteii si dupa rasfirati si lasati sa se usuce de gura-s buna...practica maa omoara

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:49

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tăiței de casă