Taitei de orez cu pui in sos picant

de AndrutzaP in Spaghete, 26 Apr 2016 | 507 vizualizari

 

Personal, consider ca taitei din orez sunt varianta mai dietetica a pastelor din faina de grau.

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei din orez
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 cepe mici
  • 4 linguri bulion de ardei
  • 2 ardei chilli uscati
  • 1/2 pahar apa
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de orez cu pui in sos picant:

Taiteti din orez se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pulpele de pui se taie in fasii de 1 cm si se prajesc bine pe ambele parti. Cand puiul este facut se adauga ceapa si se calesc impreuna vreo 3-4 minute. Adaugati apoi cele 4 linguri de bulion de ardei si 1/2 pahar de apa si lasati sa fiarba impreuna 10-15 minute. Intre timp adaugati cei 2  ardei chilli tocati marunt si condimentati dupa gust.

Cand este gata sosul se amesteca cu taiteii fierti. Se serveste cald.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si paste normale/spaghete

2

Pulpele de pui le puteti inlocui cu piept de pui

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439986
retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439987
retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439988
retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439989
retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439990
retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439991
retete culinare - Taitei de orez cu pui in sos picant 439992

COMENTARII (10)

alilianaa 1

26.04.2016, 18:04

Bun, bun!

mihaelar63 1

27.04.2016, 09:19

Buun !!!!

Camelya 1

12.05.2016, 12:08

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59