Tajina de miel cu caise

de yafa in Oaie, 8 Sep 2010 | 6338 vizualizari

COMENTARII (20)

mena29 1

08.09.2010, 07:20

Ce bine ca m-am trezit asa de repede ca am ajuns prima si ma pot servi cu cat vreau

Julie 1

08.09.2010, 07:51

Mai usor, Mena!ca vreau si eu sa gust din asa ceva!

Bunica 1

08.09.2010, 07:56

Heiiiiii ,mai sunt si eu pe-aici ! Mena , nu lua tot ! Foarte interesanta reteta ! Sa dau repejor 5 furculite si sa o trec la favorite

Sidy 1

08.09.2010, 08:11

Bineinteles ca am sa o trec la favorite \
Mi se pare foarte gustoasa... Am 5 furcute de dat...

yafa 1

08.09.2010, 09:03

Multumesc mult fetelor,promit ca ajunge la toate.

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:04

arata de nu se poate!

yafa 1

08.09.2010, 09:27

Gaby iti promit eu ca se poate! Multumesc mult

Laly 1

08.09.2010, 11:24

macar o caisa mai ai si pentru mine?

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:09

Oooo,ce bunatate,si eu vreau.

Corinuta 1

09.09.2010, 00:14

ce delicatesa!

yafa 1

09.09.2010, 13:44

Va poftesc pe toate la masa, va astept cu drag, multumesc mult

Sylvia 1

13.09.2010, 10:09

Vai ce bineeeee arata imi era dor de bunatatile tale

Samira 1

26.12.2010, 19:42

Tadjine-ul alaturi de Couss- Couss, sunt mancaruri pe care le gasim in bucataria tarilor din Magreb; sub acest nume Tadjine-ul preparat in Maroc difera mult de cel preparat in Algeria sau Tunisia . Regret dar, aceasta reteta nu este specifica Marocului!

yafa 1

21.02.2011, 16:57

Silvia scuza-mi intarzierea raspunsului, multumesc mult

yafa 1

21.02.2011, 16:59

Samira, Marocul nu face parte din Magreb? uite eu am mancat aceasta tajina in Maroc si mi-a placut foarte mult....facuta de marocani, tipica ....LOL

aziz 1

21.02.2011, 17:01

yafa ti-ai luat-o si tu se vede de la samira

adry88 1

08.05.2011, 16:17

loredanaziz 1

10.10.2012, 22:11

eu stiu ca tajin-ul se prepara in vase speciale de lut

yafa 1

05.02.2013, 19:38

Aziz, ce sa-i faci daca nu stim mai nimic din bucatarie....

yafa 1

05.02.2013, 19:39

Eduard, multumesc

Loredana, tajin se numeste si vasul dar si preparatul, daca nu ai vasul poti oricum sa faci tajin(preparatul)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor (reteta video)