Tarhon in otet

de mihaelar63 in Conserve, 31 Ian 2010 | 10519 vizualizari

COMENTARII (13)

Oana 1

01.02.2010, 00:18

Miha, cat timp se lasa la macerat pana se poate folosi?

mihaelar63 1

01.02.2010, 09:37

pana otetul incepe sa-si schimbe culoarea . cum tarhonul e o trufanda ,iarna , taie si tulpina marunt si pune-o la macerat cu frunzele .

Sylvia 1

01.02.2010, 10:04

Si eu am adus din Romania asa in otet. Vara cumpar de la piata ghivece mici cu tot felul de plante aromate proaspete inclusi tarhon dar iarna...

marcela1979 1

01.02.2010, 11:45

si eu folosesc tarhonul in otet la diverse ciorbite.imi place mult gustul.mie mi l pune mami ,un borcan de 400 de gr imi ajunge 2 ani.

mihaelar63 1

01.02.2010, 16:34

eu am pus 4 portii , tinand cont ca am in gradina [ sper sa se faca si anul asta ] din care 2 am dat deja la prietene

mihaelar63 1

09.07.2010, 07:56

nu uitati sa va preparati tarhon in otet , e sezonul se poate folosi la ciorbe de fasole boabe , de perisoare ,la ciorbe cu smantana sau la salate

Bucataras 1

09.07.2010, 08:02

multumim ca ne-ai reamintit. si noua ne place mult tarhonul

ana 1

09.07.2010, 08:35

Mihaela cum se imulteste Tarhonul ,prin seminte?sau cum ,la noi nu se gaseste .

mihaelar63 1

09.07.2010, 08:38

bucataras

mihaelar63 1

09.07.2010, 08:48

Ana , tarhonul este foarte pretentios ,eu am primit radacina intr-o primavara , si asa se prinde greu pentru ca are o radacina mica .Are nevoie de teren insorit , nisipos si de udari frecvente . Am citit ca se inmulteste de fapt toamna . Cu drag am sa-ti trimit o radacina .

ana 1

09.07.2010, 10:57

Mihaela mi-ar placea tare mult !

Mitinita 1

30.05.2012, 13:41

tocmai am venit cu tarhon din piata

mihaelar63 1

30.05.2012, 14:47

Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Confit de canard (rata conservata)