Tarhon in otet

de delia64 in Conserve, 11 Mai 2014 | 1049 vizualizari

 

In fiecare an in aceasta luna pun tarhon in otet .
Este bun pentru ciorbe .

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Se  aduna frunzele de tarhon de pe tija , se spala , se toaca marunt si se pun in borcane cu capac  . Se toarna otet  si se apasa frunzele sa treaca otetul peste ele .

Se pastreaza in camara .

 

TIPS-URI

1

Da o aroma foarte buna ciorbelor .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarhon in otet 318220
retete culinare - Tarhon in otet 318221
retete culinare - Tarhon in otet 318223
retete culinare - Tarhon in otet 318225
retete culinare - Tarhon in otet 318226
retete culinare - Tarhon in otet 318227
retete culinare - Tarhon in otet 318228

COMENTARII (19)

MOKUSKA 1

12.05.2014, 10:02

delia64 1

12.05.2014, 10:59

Mokuska

Panacris 1

04.07.2015, 19:35

Azi îl execut și eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D