Tarta ''3 stele''

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 1368 vizualizari

 

mie imi place sa mananc crocant in general asa ca gatesc mult la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 300 g carne tocata de porc
  • 10 masline negre
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • pt.aluat:350 g faina,200 g unt si 1 galbenus 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta ''3 stele'':

Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate.

Tocam cubulete ardeii colorati, maslinele si dam pe razatoare cascavalul.

Tocam ceapa si graunti d eusturoi si calim impreuna cu carnea tocata cu un praf de sare si piper.

Asezam amestecul de carne tocata calita cu ceapa si usturoi peste aluat apoi ardeiul , maslinele si ultima data cascavalul ras.

din aluat pastram o bucatica si decupam 3 stelute , le presaram cu susan.

Dam la cuptor sa se rumeneasca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34292
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34293
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34297
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34299
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34300
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34301
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34302
retete culinare - Tarta ''3 stele'' 34336

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:12

si eu sunt fann cuptor, nadina, da la soba e mult mai gustoasa decat pe aragaz...arata tare bine

epurasha2bb 1

28.05.2010, 12:57

multumesc mult fetelor!

Adinacarla 1

28.05.2010, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D