Aperitiv tarta cu legume si branzeturi

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2014 | 162536 vizualizari

 

Poate stiti si voi ca atunci cand intra copiii in vacanta de vara se organizeaza o serbare, iar parintii aduc cate ceva de mancat si diferite bauturi Eu am facut aceasta tarta cu tot ce am gasit prin frigider. In cateva minute a disparut de pe masa!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 200 g diferite mezeluri
  • 200 g diferite branzeturi
  • sare
  • piper
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 ciuperci
  • cateva masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu legume si branzeturi:

Se bat ouale intr-un castron, se adauga mezelurile taiate cubulete mici, branza rasa, smantana, sare daca este nevoie, maslinele taiate rondele, ardeiul taiat cubulete mici,ciupercile sotate in putin unt, piper dupa gust, apoi faina si se amesteca bine. Se rastoarna apoi in forma de tarta unsa sau tapetata cu hartie de copt.

Se lasa la cuptor 30 de minute sau mai mult, depinde de cuptor,  pana se rumeneste usor si este inchegata bine. Dupa ce s-a racit se rastoarna pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu legume si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ianculubita 1

13.08.2015, 09:11

Kack_D,daca nu cunosti nu te mai aventura in comentarii!!
Se vede ca nu esti interesat de retete,ci de alte probleme pe care le gasesti;te sfatuiesc sa-ti cauti un alt site!!
In Franta asa se numesc iar dupa 3ani se spune ca deja merg la scoala!

Georgette98 1

08.01.2016, 16:20

Ce bine arata, am sa fac si eu astazi ptr. copii se poate face si fara ciuperci?

Multumesc....

ianculubita 1

09.01.2016, 08:32

Da Georgeta98,poti elimina ciupercile dar totusi adauga ceva in locul lor,pentru ca va ramane compozitia prea subtire si risti sa ramana cruda;poti pune orice-ti place! succes!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta foietaj aperitiv