Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
buna de tot,asta numai daca va plac dovlecei
Se curata deovleceii, se taie rondele si se calesc in foarte putin ulei. Se lasa 3 bucati din ei necuratati de coaja. Se vor taie rondele cu coaja si se vor praji separat-vor fi pusi pe tarta deasupra
Se amesteca faina, ouale, iaurtul,branza de vaci, uleiul, cascavalul, praful de copt, usturoiul pisat. Va rezulta o compozitie de gen smantana groasa. Se amesteca cu dovlecei prajiti .
Se pune compozitia intr-o tava rotunda cu diamteru de 30 cm, se pun feliute de dovlecel prajite (din cei cu coaja) se da tava la cuptor 1 ora la 180 grade
Se servesc cu rosii cherry -optional
Super buna atat rece cat si calda cu iaurt sau smantana...si de ce nu, merge perfect cu o bucata de friptura
PS:La final cand scoteti tava din cuptor se presara 2 linguri de mozzarella asa fierbinte cum e ,iar cascavalul sau mozzarella se va topi
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult