Tarta aperitiv cu kaiser si legume

de farfuriavesela in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 6440 vizualizari

 

Am pregatit astazi o tarta aperitiv foarte buna cu kaiser si legume. Se face foarte repede si usor.

Mai jos urmariti filmul pentru a vedea etapele acestei tarte delicioase!!!
http://youtu.be/L6Cn5fZ8lyg

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de tarta (crusta)
    • 500 gr faina
    • 60 gr unt foarte rece
    • 1 ou
    • 1 lingura de otet
    • un praf de sare
    • apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele)
    Umplutura
    • 100 gr kaiser, taiat marunt
    • 2-3 ciuperci champignon, taiate cubulete
    • 1 ceapa rosie si una alba, taiate marunt
    • 1 dovlecel mic ras pe razatoarea mare si scurs de zeama
    • 50 gr ardei gras, taiat cubulete
    • sare, piper, rozmarin, boia iute
    Pentru sosul de smantana
    • 4 linguri de smantana
    • 1 ou
    • Sare, piper
    • 50 gr cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu kaiser si legume:

Aluatul se face foarte simplu, faramitam untul cu varful degetelor cu faina, pana rezulta o compozitie nisipoasa, presaram si putina sare, adaugam oul, o lingura de otet si putina apa. Incepem usor sa adunam aluatul intr-o ¨bila¨, daca mai trebuie apa adaugam dar cantitati mici, pana reusim sa incorporam toata faina.
Punem aluatul in frigider pentru cel putin o jumatate de ora.

Intre timp pregatim umplutura, punand la calit intr-o tigaie, cu 2 linguri de ulei, toate ingredientele enumerare la ¨Umplutura¨, amestecam usor si le lasam la foc mic pana cand scade toat sucul de la legume.

Intr-o tava de tarta unsa cu ulei, punem foia pe care am intrins-o cu sucitorul, presaram apoi putin cascaval, punem si umplutura pe care o distribuim foarte bine in tava.

Smantama o amestecam cu 1 ou, sare si piper si o punem peste umplutura, nivelam, adaugam restul de cascaval.

Tava merge in cuptorul incins la 180 grade, pana cand se va coace si se va rumeni.
Se poate servi atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu kaiser si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

simonacallas 1

01.04.2014, 20:33

Faina tarta, miam! Facem si una cu tofu in loc de kaizer, pentru Padre?

deyutzky 1

02.04.2014, 07:01

imi place!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:32

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu legume si branzeturi