Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 5669 vizualizari

 

Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300 gr parizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 gr cas
  • 4-5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • 4 oua
  • marar
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci:

 

  • casul se rade pe razatoarea mare
  • parizerul se taie cubulete
  • ciupercile si ele se maruntesc
  • ouale se bat spuma cu mixerul
  • peste se pune smantana, praful de copt, sarea , piperul, mararul, praful de usturoi, patrunjelul, laptele si faina
  • se omogenizeaza totul
  • se adauga parizerul, casul si ciupercile si se amesteca bine cu lingura
  • totul se toarna intr-o tava in care e pusa foaie de copt, si se da la cuptorul incins
  • se lasa in cuptor aprox 20 min

                                      Se serveste de preferat rece, cu ketchup!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-0
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-1
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-2
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-3
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-4
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-5
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-6
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-7
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-8
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-9
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-10
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci-11

COMENTARII (9)

La Ancuta

La Ancuta 1

01.12.2010, 16:25

imi place cum arata

MotanLaOale

MotanLaOale 1

02.12.2010, 12:28

super

tanyapatap

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!