Tarta brownie

de anca_rm in Dulciuri, 31 Iul 2015 | 4703 vizualizari

 

Imi place ciocolata ,iar tartele cu ciocolata sau prajiturile cu ciocolata sunt printre preferatele mele . Daca le pot servic si cu fructe atunci e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • -80 g faina
  • -1 lingurita praf de copt
  • -100 g cicolata neagra
  • -100 g unt
  • -100 g unt
  • -2 oua
  • -100 ml frisca
  • -100 g zmeura
  • -praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta brownie:

Ciocolata impreuna cu untul o topim la bain marin sau pe foc mic avand grija sa nu fiarba . Cand s-a topit si omogenizat o lasam deoparte sa se raceasca. Adaugam  ouale batute in prealabil usor cu furculita, omogenizam bine. Adaugam zaharul, sarea, praful de copt si faina si amestecam.

Compozita rezultata o turnam in 3 forme de tarta mici cu diametru de 10 cm sau una mare.

Punem la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.

Lasam sa se raceasca si servim cu frisca si zmeura sau alte fructe ….sau cu inghetata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dantes 1

22.08.2015, 07:48

Delicioasa!

Xandrinne 1

22.08.2015, 23:53

elenacarlo 1

23.08.2015, 23:57

reteta e scrisa gresit,s-a scris de doua ori unt si cred ca trebuia sa scrie zahar.eu am facut prajitura super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu fulgi de ciocolata