Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker

de alilianaa in Pui, 13 Oct 2014 | 3404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina integrala de grau,
  • 20 g drojdie,
  • un praf de sare,
  • 100 ml lapte dulce,
  • 20 ml ulei
  • Umplutura:
  • o pulpa de pui dezosata,
  • 2 fire praz,
  • o ceapa rosie mai mica,
  • un ardei gras potrivit,
  • sare, piper,
  • 30 ml ulei,
  • 30 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker:

Aluatul: intr-un bol se pune faina, sarea si drojdia. Se amesteca, peste care se pune laptele caldut si se framanta. La final se pune uleiul, se framanta si se pune la dospit. 

Umplutura: carnea de pui se taie fasii subtiri, legumele se curata, se spala si se portioneaza. Intr-o tigaie se pune la incins ulei. Cand uleiul s-a incins , se adauga carnea de pui si putina sare si piper. Se trage putin carnea la tigaie, dupa care punem putin vin alb. Lasam sa se inabuse carnea si cand vinul a scazut adaugam legumele si amestecam. Cand legumele sunt pregatite, compozitia se potriveste de sare si piper si se da la rece.

Asamblarea. Aluatul se intinde cu sucitorul. Se aseaza in oala aparatului multicooker care a fost unsa cu putin ulei inainte. Asezam bine aluatul, iar peste aluat asezam compozitia. Selectam din menu programul Bake, temperatura de 180 grade pentru 30 minute. Cand este gata preparatul, deconectam aparatul din priza. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartă(plăcintă) cu pui şi ciuperci