Tarta cu biscuiti,mere si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 30 Apr 2014 | 4966 vizualizari

 

Foarte buna incercati

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 lg de zahar
  • 5 lg faina
  • un pachetel de biscuiti
  • 100 gr nuca macinata
  • 3 mere
  • zahr tos
  • iaurt cu zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu biscuiti,mere si nuca:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste. Se adauga galbenusurile si se mai bate putin, apoi se incorporeaza faina cernuta si se amesteca usor cu o lingura.

Forma de tarta se unge cu unt si  se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia blatului in ea si presaram o mana de biscuiti pisati, merele rase, nuca macinata si zahar tos, din loc in loc am pus iaurt cu zmeura, si se coace la 180 grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu biscuiti,mere si nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si gem de prune