Tarta cu branza

de susu in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 1324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrendiente pentru blat:
  • 80 g zahar
  • 140 g unt
  • 280 g faina
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 2 oua
  • Umplutura:
  • 750 g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 70 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • 1 1/2 plic budinca de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 mana de stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Se lasa untul la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul. Se adauga celelalte ingrediente, se inveleste cu o folie si se lasa la rece 1 ora. Intindem doua foi de aluat si una o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem cca 7 minute. Intre timp amestecam toate ingrendientele pentru crema timp de cateva minute . Va rezulta o compozitie fluida care o turnam peste blatul copt. Bagam tarta la cuptor pentru 30 de minute. Punem apoi cea de-a doua foaie deasupra si mai dam la cuptor pentru 45 minute la fic mic  Lasam in forma pana se raceste. Eu am facut si diverse forme din aluat.


 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu branza-0
Tarta cu branza-1

COMENTARII (3)

ela

ela 1

06.04.2010, 21:36

branza de vaci?vreau si eu

nadina73

nadina73 1

06.04.2010, 22:07

super simona felicitari

Rocsi

Rocsi 1

07.04.2010, 11:31

iesi super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!