Tarta cu branza, ardei si schinduf

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2012 | 1554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta:
  • 1 cana faina de grau
  • 3/4 cana faina integrala de ovaz
  • 2 lg ulei de dovleac
  • 6 lg ulei floarea soarelui
  • 8 lg apa rece
  • 1 lgt sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza proaspata de vaci
  • 230 g smantana cu 12 % grasime
  • 1 lg faina de grau
  • 1 lg gris
  • 1 ou
  • 1/2 lgt schinduf
  • 40 g ardei gras rosu
  • sare si piper
  • .........
  • unt si faina integrala de ovaz pentru uns & tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, ardei si schinduf:

1. Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana la omogenizare. Lasati sa se odihneasca aluatul 10 minute.  

2. Pregatiti umplutura blenduind toate ingredientele, mai putin ardeiul gras cubulete pe care il icorporati la final cu ajutorul unei spatule.   

3. Intindeti aluatul si puneti-l intr-un vas termorezistent (20 x 20 cm) uns cu unt si tapetat cu faina integrala de ovaz. Puneti umplutura si nivelati.  

4. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 190 °C pana cand umplutura se rumeneste (30-45 min).

Puteti sa o serviti calda sau rece!

Bon Appetit

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu branza, ardei si schinduf-0
Tarta cu branza, ardei si schinduf-1
Tarta cu branza, ardei si schinduf-2
Tarta cu branza, ardei si schinduf-3
Tarta cu branza, ardei si schinduf-4
Tarta cu branza, ardei si schinduf-5
Tarta cu branza, ardei si schinduf-6
Tarta cu branza, ardei si schinduf-7

COMENTARII (16)

_Alina_

_Alina_ 1

11.11.2012, 09:21

Va multumesc!
@ Ruxy e bine ca ai trecut contraindicatiile Eu nu m-am gandit la asta

Rux

Rux 1

18.11.2012, 00:28

Nu-i bai scumpo!

_Alina_

_Alina_ 1

19.11.2012, 08:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!