Tarta cu branza, piept de pui si conopida

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 6147 vizualizari

COMENTARII (72)

ana 1

09.10.2010, 21:52

Ce zapacite sunteti Gbitzule arata tare apetisant

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 21:55

Ce zapacite sunteti @numai gaby, nu ana?

kamy 1

10.10.2010, 02:08

5f

gaby_duceag 1

10.10.2010, 11:16

neatza

nadina73 1

10.10.2010, 18:24

vai am ras cu o poftazapcite mai santetisuper dar sa sti ca a ajuns si mirosu la mine de tartachiar zicea bebe ce miroase?si am zis tarta lui gabysi dau si 5 f

epurasha2bb 1

12.10.2010, 08:39

arata super, faina reteta ! al meu nu suporta conopida si brocoli dar mie imi plac mult asa ca trebuie sa prepar pe furis

ela 1

12.10.2010, 13:56

cum am ratat eu asa bunatate????

Oana 1

12.10.2010, 20:19

Eu nu stiu de ce v-ati distrat pe-aici, dar arata asa de bineeee Mai ai, Gabitzo, ceva si pt. mine?

gaby_duceag 1

12.10.2010, 21:03

@nadina .sarumana. @ela..ai ratat-o ca n-ai ochi pt mine ) @epurasha, nu-s fani nici ai mei dar au papat foarte bine. @oana, aseara am facut-o cu cotlet de porc si costita afumata(inlocuind pieptul de pui si conopida). e la fel de buna in orice varianta si e fain ca poti adapta.

Bucataras 1

12.10.2010, 21:49

Gabytza, iar te-ai suparat pe Cezar? ) Pai, aia e mincare cu carne?

gaby_duceag 1

13.10.2010, 08:36

)))))shhhht, ca n-a comentat))a luat si la lucru si si-a incantat colegii)))))

mena29 1

13.10.2010, 08:50

Gabitza ,ce poza tare ai la avatarpai nu ziceai tu ca ai 32 ani ce sa mai cred

gaby_duceag 1

13.10.2010, 08:59

neee, 62, ai citit tu rau

mena29 1

13.10.2010, 09:06

esti mortala

gaby_duceag 1

13.10.2010, 10:19

ups!

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:49

primesc donatie tarta cu branza piept de pui si conopida

gaby_duceag 1

13.10.2010, 10:51

asteapta, asteapta putin , numa' oleaca))))

Corinuta 1

13.10.2010, 12:06

Inghit in sec

gaby_duceag 1

13.10.2010, 19:56

inghite corina, nu am nimic impotriva

amy_b 1

14.10.2010, 22:27

Valentina 1

15.10.2010, 14:09

Am facut-o si eu azi, dar cu muschi de porc afumat si mix de legume. A iesit foarte buna

gaby_duceag 1

15.10.2010, 14:15

traiasca medi)). da, asta e fain, ca pui ce ai))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"