Tarta cu branza , sarata (by medi )

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2010 | 9132 vizualizari

 

de acu' o sa pun numa' retete by medi:)))) ca tare-mi place ce face femeia asta:))))
e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:))))

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 3 linguri smantana
  • 3-4  linguri faina
  •  o lingurita praf copt
  • 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr cas
  • putin unt
  • marar
  • sare
  • 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
  •  o foaie foietaj
  • cateva masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza , sarata (by medi ):

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))

Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.

Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.

Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.

Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.

Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.

Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza , sarata (by medi )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

gaby_duceag 1

27.09.2010, 15:06

sa-ti fie de bine

nadina73 1

29.09.2010, 00:48

cine e buna femeia sau tarta?5f

RuxyRux 1

30.01.2012, 21:09

Da Gaby...perfecta pentru gustul meu...am pus reteta la favo mersiiiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branza