Tarta cu branza si mac

de yammy in Prajituri, 28 Mai 2009 | 10138 vizualizari

 

Nu pot sa descriu gustul in guvinte...dar pe mine tarta asta m-a cucerit :D

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 250 gr faina
  • 75 gr zahar
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 1 ou
  • 125 gr unt rece
  • 1 plic praf de copt
Umplutura:
  • 150 gr mac + 100 gr zahar pudra
  • 7 lg lapte 
  • 4oua
  • 100 gr zahar
  • 300 gr branza de vaci
  • 75 gr unt moale
  • 1 plic budinca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si mac:

Pt aluat:
-se amesteca toate ingredientele, se framanta
-aluatul rezultat se da la rece 30 min
-se intinde in tava de copt si se inteapa cu furculita

Umplutura:
-macul macinat si laptele se toarna peste foaie se da 10 min la cuptor (185 garade)
-
-se amesteca branza cu zaharul, untul, praful de budinca, galbenusurile
-se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in crema
-se toarna crema peste blat si se coace in continuare pana cand se coace blatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ANCA 1

29.05.2009, 19:56

danygospodina 1

30.05.2009, 20:22

Ce bine ca nu ai descris gustul in cuvinte ! Ti-am hapait pandispanul cu mac, iar asta cu siguranta e de ... bucataras de bucataras.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe