Tarta cu branza si visine

de danielaR in Prajituri, 26 Aug 2013 | 710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 350 gr branza
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • esenta de portocale
  • 50 margarina pt uns formele de tarta
  • 200gr visine fara samburi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si visine:

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina.

Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat.

Intre timp pregatim umplutura pt tarte.

Ouale,branza,smantana,esenta,zaharul le mixam.

Visinele le scoatem pe un servet sa se scurga de zeama.

Cand aluatul din forme e aproape copt scoatem formele si turnam in ele compozitia cu branza,deasupra punem visine cate vrem si dam din nou la cuptor pt 20-25 min.

Se scot din cuptor si se lasa la racit.dupa ce se racesc se adauga cate un mot de frisca si se servesc.

Deliciouss.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu branza si visine 254758
retete culinare - Tarta cu branza si visine 254759
retete culinare - Tarta cu branza si visine 254760
retete culinare - Tarta cu branza si visine 254761
retete culinare - Tarta cu branza si visine 254762
retete culinare - Tarta cu branza si visine 254763
retete culinare - Tarta cu branza si visine 254764

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

26.08.2013, 23:06

diaconta 1

27.08.2013, 09:51

Bune

Rocsi 1

27.08.2013, 22:07

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D