Tarta cu branza si zmeura

de _Alina_ in Prajituri, 29 Oct 2012 | 965 vizualizari

 

O tarta dulce acrisoara, numai buna pentru o zi innorata si rece!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana faina de grau
  • 1/2 cana faina integrala de orez
  • 10 lg apa rece
  • 7 lg ulei
  • 2 lgt zahar brun
  • 1 lgt scortisoara macinata
  • Umplutura:
  • 400 g branza proaspata
  • 220 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lg miere
  • 2 lg cu varf gris
  • 1 lg cu varf faina
  • 3 lg cu varf zmeura din sirop
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

  1. Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare. Eu am pus scortisoara chiar inainte de a intinde aluatul si de a-l pune in tava, dar puteti sa o puneti odata cu celelalte ingrediente.  

2. Pentru umplutura blenduim smantana cu branza, oul, si grisul. Adaugam restul ingredientelor si amestecam cu o lingura.  

3. Intindem aluatul si il punem intr-o forma (20 x 20 cm) tapetata cu unt si faina de orez. Puneti umplutura, nivelati si dati la cuptor 45-50 min incalzit in prealabil la 190°C.

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu branza si zmeura-0
Tarta cu branza si zmeura-1
Tarta cu branza si zmeura-2
Tarta cu branza si zmeura-3
Tarta cu branza si zmeura-4
Tarta cu branza si zmeura-5

COMENTARII (21)

mamaieelena

mamaieelena 1

30.10.2012, 10:19

buna rau

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

30.10.2012, 10:25

Tentatie absoluta

_Alina_

_Alina_ 1

30.10.2012, 12:46

Multumesc mamaie!
Intr-adevar Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!