Tarta cu branzeturi si seminte

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2015 | 2555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • un ou
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza sarata
  • 250 g mozzarella
  • 150 g smantana
  • o mana de seminte mixte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branzeturi si seminte:

  1. Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana. Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.
  2. Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper. Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.
  3. Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.
  4. Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Flori din foietaj cu mixt de legume si carne tocata