Tarta cu budinca de ciocolata

de pity19 in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de :

  • 1 budinca de ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar

Blat :

  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 3 linguri de zahar
  • un praf de sare

Ornat :

  • buburuze de ciocolata 3
  • ciocolata neagra rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu budinca de ciocolata:

Blat : Separatam galbenusurile de albusuri , albusurile le batem spuma cu un praf de sare , galbenusurile le frecam cu zaharul si le punem peste spuma de albusuri impreuna cu faina , mixand usor cateva secunde ; Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt ( tava rotunda ) , punem compozitia niveland usor cu o lingura de lemn ; Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu aprox 20-25 minute ;

Budinca de ciocolata : Punem 150 ml lapte la fiert , budinca o amestecam cu 4 linguri de zahar si 50 ml lapte rece , cand laptele da in clocot amestecam usor budinca cu laptele pana se ingroasa dupa care dam deoparte de pe foc ; Indepartam usor foaia de copt de pe blat , niveland budinca usor , cand s-a racit punem buburuzele de ciocolata si ciocolata rasa.!
 

TIPS-URI

1

Se poate pune si praf de copt in blat!

2

La mine a iesit blatul foarte pufos si bun!

3

Se poate orna si cu ananas dar e bun si fara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce si mandarine